Uudelleenohjauksen hallinta: Linkit

  • buua
  • buua hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
08.11.2012 08:22 - 08.11.2012 08:23 #3764 : buua
buua loi aiheen: Uudelleenohjauksen hallinta: Linkit
heips!
tuossa joku aika sitten vaihdoin sivupohjat (poistin vanhat sivut kaikki pois palvelimelta) kokonaan uusiin ja poistin käytöstä lisäosat Phoca gallery ja Jevents.
Sen jälkeen uusille sivuille alkoi tulla tuonne komponentit>uudelleenohjaus -paikkaan valtavasti kuvan mukaisia "pieleen menneitä sivuhakuja" tms. :ohmy:

noi liittyy Phocaan ja Jeventsiin, koska monessa linkissä on mainittu Phoca esim: valokuvia/39-sebikeenduro2006/detail/975-sebikeenduro2006?tmpl=component&phocaslideshow=0.
noita tulee noin 200kpl/vrk ja kun sivustolla ei ole kävijöitäkään lähestulkoon niin paljon niin jotain koneellisia hakuja noi täytyy olla vai mitä?
ja jokaisessa on vain 1 kpl 404 osumaa.

oon uudelleenohjannu aloitussivulle noita jo noin 1000kpl ja poistanut noin 2000kpl, mutta aina vaan niitä tulee.
Nykyään käytössä ei ole mitään Galleria -lisäosaa vaan kuvat on siirrettu flick.com:iin ja linkitetty vaan sinne. eikä ole mitään events -lisäosaakaan käytössä.
ken tietää mistä noi ja niten saisi loppumaan ja onko noi jotain "vaarallisia"?
Liitetiedostot:
Last Edit: 08.11.2012 08:23 : buua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • TeroKankaanpera
  • TeroKankaanpera hahmo
  • Poissa
  • Valvoja
  • Valvoja
  • JEvents, J2Store 3 ja AdsManager kääntäjä
Lisää
09.11.2012 08:48 #3766 : TeroKankaanpera
TeroKankaanpera vastasi aiheeseen: Uudelleenohjauksen hallinta: Linkit
Uudelleenohjausominaisuus on rakennettu Joomlaan juuri tilaiteitasi varten. Se siis yksinkertaisesti kerää 404-virheet ja tarjoaa niitä uudelleenohjattaviksi. Toimii siis juuri niin kuin on tarkoitus. Vaaraa niistä ei varsinaisesti ole, mutta kyllä tuo tietokantataulua paisuttaa kivaa tahtia. Olen omilla sivuillani tehnyt kategoriamuutoksia vastaavin seurauksin. Myös Bookmarksista luopuminen tuotti järkyttävän määrän noita. Itseasiassa tuo kaappaa myös mahdollisia murtautumisyrityksiä sivuillesi, joten se on jopa hiukan tietoturvaa edistävä ominaisuus. Valitettavasti se kaappaa myös jossain netissä kummittelevat edellisten Joomla-versioiden reititysongelman tuottamat huuhaa-osoitteet jotka eivät ole koskaan toimineet, joten se on tehokkuudessaan aika rasittava.

---
Tero Kankaanperä
terokankaanpera.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.034 sekuntia