Tekstilinkki monikielisessä sivutossa.

  • Aku7
  • Aku7 hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Jäsen
  • Jäsen
Lisää
27.06.2014 11:52 #7034 : Aku7
Aku7 loi aiheen: Tekstilinkki monikielisessä sivutossa.
Teen kaksi kielistä sivustoa. Oma-html moduulissa luoda muutaman linkin, jotka avautuvat samaan sivupohjaan. Suomenkielisessä homma toimii, mutta toisen kielisenä linkki toimii, mutta sivupohjaksi muuttuu sivuston oletussivupohja. Missä teen virheen?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.06.2014 08:06 #7038 : VNiemi
VNiemi vastasi aiheeseen: Tekstilinkki monikielisessä sivutossa.
Pitäisi nähdä se linkki, että voisi vastata tarkasti, mahdollisia syitä on aika monta. Täälläkin sivustolla pitäisi olla ohjeet monikielisyyden tekemisestä, ja niitä kohta kohdalla seuraamalla homma yleensä toimii.

Jos sivupohja kokonaan vaihtuu kyse on todennäköisesti siitä, että haluamaasi sivupohjaa ei ole määritetty oletukseksi kaikille kielille, vaan joko vain suomelle tai vain suomenkielisille valikoille.

Jos sivupohja säilyy, mutta layout muuttuu, et ehkä ole määrittänyt kakkoskielelle valikkonimikettä tai määrittänyt sivupohjaa valikkonimikkeelle.

Monikielisyydessä tosiaan on aika monta kohtaa, jossa voi mennä vikaan, ellei oikeasti tiedä mitä tekee, kannattaa seurata ohjeita ja tehdä ne "turhan" näköisetkin kohdat. Yllä tosiaan oli vain muutama todennäköisempi ongelma, muita vaihtoehtoja kyllä löytyy...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.034 sekuntia