Joomlan tuotannonjohtoryhmä (Production Leadership Team) etsii ehdokkaita, ilmoituksen käännös

  • Kharadus
  • Kharadus hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
25.11.2014 09:22 #7421 : Kharadus
Kharadus loi aiheen: Joomlan tuotannonjohtoryhmä (Production Leadership Team) etsii ehdokkaita, ilmoi
Alkuperäinen ilmoitus löytyy osoitteesta developer.joomla.org/news/598-call-for-production-leadership-team-nominations.html

Joomlan tuotannonjohtoryhmän ehdokkuuksia

Joomlan tuotannonjohtoryhmä (Production Leadership Team) on vastuussa kehityksen johtamisesta ja koordinoinnista niin Joomla CMS:lle, kuin Joomla Frameworkille. Tämä sisältää uusien versioiden julkaisut, bugien korjaamisen, uusien ominaisuuksien lisäämisen ja dokumentoinnin ja käännösten tekemisen.

Haluaisimme nyt teiltä ehdokasehdotuksia uusille PLT:n jäsenille. Ymmärrämme, että suurempi maailmanlaajuinen Joomla-yhteisö voi helpottaa työtämme huomattavasti tämän äänestyksen suhteen, sekä tuoda esiin ehdokkaita, jotka saatettaisiin muuten helposti ohittaa olankohautuksella.

Useita PLT:n jäseniä luopuu asemastaan tässä kuussa, ja olemme samanaikaisesti laajentamassa osaamistamme kattamaan pari aukkoa, joten haluamme tuoda huomiota tilanteelle, vaikka lomake, jolla nimittää ehdokkaita PLT:n on kyllä aina käytössä. Bloggaamme tätä muistutusta niin kauan, kuin tarvitsemme aktiivisesti lisää henkilöstöä PLT:n.

Ehdokkuustiedot


Vaikka pääasiassa etsimmekin henkilöitä, joilla on kokemusta kehitystyöstä, harkitsemme myös ehdokkaita, jotka eivät kehityspuolta tunne, sikäli kun heidän taitonsa tai kokemuksensa olisi muuten hyödyllisiä PLT:lle. Sinun ei tarvitse olla suurnörtti superkoodaaja, mutta tarvitset hyvät kommunikointitaidot ja todistetun johtamistaidon.

Ehdokkaille hyödyllistä kokemusta tai taitoja on voinut saada:

• koodaamisesta ja koodin suunnittelusta
• UI/UX-puolelta, erityisesti HTML5, CSS3, Accessibility jne.
• javascript-osaamista
• automatisoidusta yksikön ja järjestelmän testauksesta

Ehdokkuuskriteerit


Etsimme ehdokkaita, joilla on vankka menneisyys osana Joomlan kehitystä. Joitakin kriteereitä, joita ehdokkaita harkittaessa otetaan huomioon, ovat:

• Osallisuus kehitysprosessiin – kandidaattien tulisi olla osallistunut Joomlan kehitysprosessiin. Tämä voi ilmetä osallisuutena koodiin, dokumentaatioon, lokalisaatioon tai auttamisessa kommunikaation edistämisessä.
• Kyky työskennellä muiden kanssa – kandidaattien pitäisi pystyä näyttämään kykyä työskennellä rakentavasti ja positiivisesti usean eri tahon kanssa Joomla-yhteisössä.
• Mahdollisuus varata aikaa projektille – kandidaattien pitäisi pystyä varaamaan riittävästi aikaa projektille ollakseen tuottoisia. Tämä kattaa mahdollisuuden matkustaa Joomla-tapahtumiin.

Ehdokkuuslomake


Linkki ehdokkuuslomakkeeseen löytyy Joomla Developer–sivuston Resources-kohdasta. Tässä vaihtoehtoisesti suora linkki: docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dHU5LUVMLXRIR0dSV3dyTElKYVZjMVE6MQ

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.029 sekuntia