Levytila vaatimus?

  • joohani
  • joohani hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Jäsen
  • Jäsen
Lisää
24.06.2014 16:42 #7027 : joohani
joohani loi aiheen: Levytila vaatimus?
Paljonko palvelimelta vaaditaan levytilaa vähintään että Joomla (2.5.22) asennus mahtuu ja sivustot (esim 5-8 sivua ja esim kuvagalleria ) toimivat.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
25.06.2014 00:04 #7028 : Antti
Antti vastasi aiheeseen: Levytila vaatimus?
Pitäisin itse minimivaatimuksena 200 Mt yksinkertaiselle Joomla sivustolle, mutta se käy kyllä helposti pieneksi varsinkin jos sivustolla on tarkoitus pyörittää kuvagalleriaa (kuvat vie helposti paljon tilaa).

Itselläni on yksi kohtalaisen yksinkertainen Joomla 2.5.x sivusto, jossa on vähän sekalaista sälää ja kuvagalleria 31 kuvalla. Kurkkasin sen viemää tilaa ja se on tällä hetkellä n. 230 Mt:n luokkaa. Yksin Joomgallery komponentti + kuvat vie 72 Mt tällä hetkellä.

Jos tietää varmasti, että tulevat sivut pysyvät suhteellisen staattisina, eikä niille tule jatkossa tarvetta laajentaa, niin voi toki laskeskella levytilan suhteen. Muutoin kannattaa huomioida, että tilarajoitus ei tule ihan huomenna vastaan. Joomlassahan on parasta nimenomaan laajennettavuus :)

Admata nimimerkillä tuli joskus vanhalle Joomlaportalille kommentoitua.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
25.06.2014 09:25 #7029 : jkwebdesign
jkwebdesign vastasi aiheeseen: Levytila vaatimus?
Nykyisin levytila on niin halpaa ,ettei siinä kannata pihistellä.

Kannataa myös huomioida, että usein tuo webhotelleissa oleva levytila on jaettu, eli jos sinulla on vaikka sähköpostilaatikoita, niin nekin vievät tilaa. Toinen erittäin tärkeä asia on varmuuskopiointi, eli sillekin pitää jättää levytilaa. Varmuuskopiointi tosin kannattaisi tehdä toiselle palvelimelle tai johonkin toiseen palveluun kuten dropbox tms, jolloin tiedot olisivat varmemmin turvassa (Akeeba Bacupin pro versio antaa tähän helpon tavan toteuttaa automaagisesti).

Kuten jo aluksi mainitsin, niin levytila on halpaa, joten siinä ei kannata säästää.

Asiakaslähtöisesti suunniteltuja internet- sekä graafisia palveluita: www.sutjakka.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.036 sekuntia