paivitys vihreaJoomla 3.4.7  tietoturvapäivitys on julkaistu ja sen voi ladata Joomla.org -sivustolta.

Kyseessä on tietoturvapäivitys, jossa korjataan yksi korkean tason ja yksi matalamman tason tietoturvaongelma. Lisäksi päivitys sisältää yhden tiukennuksen tietoturvaan. Päivitys sisältää vain nämä tietoturvapäivitykset. Lue lisää julkaisusta: Joomla! 3.4.7 Released.

Suositamme vahvasti sivustojen välitöntä päivittämistä.

Tätä versiota suositellaan käytettäväksi uusiin asennuksiin ja palvelimen php-version on oltava 5.3.10 tai uudempi (suositus 5.5.+). Lue tarkemmin teknisistä vaatimuksista: Technical Requirements.

Huom! Jos päivität versiosta 3.2.x sen on oltava vähintään 3.2.2. tai uudempi, että järjestelmä osaa tarkistaa palvelimesi php-version. Tee aina ennen päivitystä varmuuskopio.

Kielitiedosto tulee pikapuoliin ladattavaksi Tiedostot-sivullamme. Sen voit ladata myös suoraan Joomlan ylläpidon kautta.

Tätä versiota tuetaan kunnes Joomla 3.5 julkaistaan.

Huom! Poikkeuksellisesti myös jo Joomlan tuen piiristä poistuneille Joomla 1.5 ja Joomla 2.5 -versoille on julkaistu korjauspaketit. Tarkempaa tietoa saat julkaisu-uutisesta. Näiden versioiden käyttäjille suositellaan välitöntä päivittämistä Joomla 3.4.7 -versioon.