[Ratkaistu] Lisäosien päivitys

  • Marjut
  • Marjut hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
26.06.2012 15:32 - 28.06.2012 08:20 #2753 : Marjut
Marjut loi aiheen: [Ratkaistu] Lisäosien päivitys
Olen uusi joomlan käyttäjä ja kaikki asiat eivät ihan selviä. Minulla on ollut FaLangin kanssa ongelmia joomlan päivityksen jälkeen. Sivuilla näkyy ainoastaan default kieli - käännökset eivöt ollenkaan. Luin täältä palstalta että vika korjautuu kun kun päivittää myös FaLangin uuteen versioon.
Menen lisäosion hallinta --> päivitä --> poista vanhentuneet välimuistitiedot --> etsi uusia päivityksiä. Uusia päivityksiä ei kuitenkaan löydy vaikka FaLangista on olemassa uudempi versio. Jos vien ftp:llä päälle niin voiko siellä jossain valita ettei ole uusi asennus vaan päivitys? Vai miten minun tämä pitäisi tehdä? Kiitos avusta.
Last Edit: 28.06.2012 08:20 : Mortti.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
26.06.2012 23:37 #2754 : Mortti
Mortti vastasi aiheeseen: Vs: Lisäosien päivitys
Tervehdys Marjut ja Tervetuloa,

eli ilmeisesti (en käytä) kyseisellä monikielisyys lisäosalla ei ole päivitystoimintoa integroituna/liitettynä lisäosaan, joka ilmoittaisi uusista päivityksistä siihen?

Kuten tuolla tuomas78:lle kerroin/suosittelin päivittämistä uusimpaan versioon kyseisellä lisäosalla:
www.joomla.fi/foorumi/11-lisaosat/2725-ratkaistu-falang-ongelma#2733 ja se auttoi hänen ongelmaansa(eli ko lisäosaa oli kehitetty sen kehittäjien toimesta ja korjattu sen yhteensopivuusongelmia Joomla!n kanssa joka on siis julkaisujärjestelmän ydin)

Kävin katsomassa asennusohjeet kyseisestä lisäosasta ja ne näyttävät normaalilta eli lataat koneellesi ko valmistajan sivulta viimeisimmän paketin, joka näyttää tällä hetkellä olevan 1.1.6 versio ( www.faboba.com/en/composants/falang/donwload.html ) sen jälkeen menet Joomla!si hallintapuolelle ja siellä "Lisäosat -- Lisäosien hallinta -- Asenna -- Lataa asennustiedosto -- valitse se lataamasi 1.1.6 paketti koneeltasi ja paina " Lataa ja asenna ", jolloin ko 1.1.6 version lataus paikalliselta koneeltasi alkaa ja tämän jälkeen asennus? Ilmeisesti siellä pitää tulla myös jokin informaatio, että lataus ja asennus/päivitys on onnistunut? Heidän FAQ/Usein Kysytyt Kysymykset kertovat näin: How to install a new version

Tämä on normaali käytäntö Joomla! 2.5.x version lisäosissa, jotka eivät käytä vielä hyväkseen automaattista päivitysilmoituskäytäntöä... eli lyhyesti: lataa paketti ko valmistajan sivulta ja asenna se Joomla!n lisäosien hallinnan kautta.

Finnish Joomla! Language Coordinator | One of the guys behind Joomla.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • Marjut
  • Marjut hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
27.06.2012 08:27 #2760 : Marjut
Marjut vastasi aiheeseen: Vs: Lisäosien päivitys
Kiitos:-) Ongelmakin korjautui samantien päivityksen jälkeen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.035 sekuntia