joomla transteam350px

Joomla! aiheiset uutiset

Turvallisen sivuston ylläpito on suurimpia huolenaiheita monelle. Kaikki yrittävät löytää tavan, joka varmistaisi, että juuri heidän sivustonsa on toiminnassa ja turvallinen. Kun joku esittää minulle huolensa sivustonsa turvallisuudesta, yleensä kysyn heiltä koska he ovat viimeksi ottaneet varmuuskopion sivustostaan. Monet eivät muista, tai eivät ole missään välissä tehneet varmuuskopiota.

Lue lisää: Kaksi tärkeintä asiaa, joilla...

iStock 000008592592XSmallJoomla! on voittanut vuotuisen Packt Publishing järjestämän vapaan lähdekoodin julkaisujärjestelmä (CMS) kilpailun!

Packt Open Source Awards on vuosittainen kilpailu, joka on eri open source-projekteihin. Mukana on useita eri luokkia, ja Open Source CMS on ehkä suurin niistä. Onneksi olkoon Joomla!

Muita ehdokkaita olivat:

  • Drupal
  • mojoPortal
  • Plone
  • SilverStripe

Lue lisää: Joomla! voittoon

joomladayfinland2011 logo

Joomla!Day palaa Suomeen!
Liity joukkoon 5.11.2011 Helsingissä tapaamaan muita Joomla-kehittäjiä sekä -aktiiveja, sekä kuulemaan ja keskustelemaan mihin Joomlan kehitys on menossa. Paikalle saapuu Ryan W. Ozimek, President, Open Source Matters, pitämään keynote-puheenvuoron Joomlan tulevaisuudenvisiosta. Ryan kertoo myös kasvumahdollisuuksista ja tavoista joilla voit itse auttaa ja osallistua.

Lue lisää: Joomla!Day Finland 2011

joomladayfinland2011 logo

Muistutus Kaikille ilmoittautuneille!

Tilaisuus on täynnä joten käytäthän varatun paikkasi saapumalla paikalle. Nähdään siellä!

http://www.joomladayfinland.com/

kunenanetfinn-bannerMobileJoomla-banner-250x250-FIN-opt