Ongelmia artikkelien hallinnassa

  • tuuli
  • tuuli hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
07.07.2012 22:20 #2839 : tuuli
tuuli loi aiheen: Ongelmia artikkelien hallinnassa
Hei

En jostain syystä saa artikkelien järjestystä ryhmässä "toimenpiteet" vastaamaan "toimenpiteet" sivun valikon järjestystä. Kun painan "toimenpiteet" valikkoa, kaikki yrityksen toimenpiteet näkyvät lyhyesti kuvattuna ko. sivulla. Järjestys vain ei ole sama kuin se on "toimenpiteet"-sivun alavalikossa. Miten saan tämän muutettua? Back-endissä artikkelien järjestys on oikea. On meinaan hirveän työlästä muuttaa artikkelien järjestystä front-endissä, koska pelkkä copy-paste ei onnistu, sillä jokainen artikkeli sisältää kuvia. Laitan liitetiedostona kuvan, jossa näkyy osa "toimenpiteet"-sivusta.

Toinen kysymys koskee jo julkaistujen artikkelien fonttien tyylin ja värin muuttamista. Haluaisin kaikki tekstit arial-fontilla, sillä tällä hetkellä sivustolta löytyy useita eri fontteja ja useita eri värejä. En kuitenkaan saa fontteja vaihdettua vaan joudun merkitsemään tekstit, joiden fontin haluan muuttaa useitä kymmeniä kertoja ja painamaan haluttua fonttityyliä (esim arial) useita kymmeniä kertoja ennenkuin fontti suostuu vaihtumaa. Tämä vie aikaa aivan hurjasti! Tällä tavalla tehtynä yhden sivun fontin muuttaminen vie useita tunteja. Tämä ei lienee tarkoitus? Mielestäni fontin muuttamisen pitäisi käydä nopeasti. Pitäisi riittää, että kerran merkitsee tekstin, valitsee halutun fonttityylin ja -värin, ja asia olisi tällä selvä. Joskus en saa lainkaan fontin tyyliä muutettua vaan joudun muokkaamaan tekstin wordissa ja sitten liittämään sen Joomlaan. Olisikohan jollakin ratkaisua tähän ongelmaan?

Kolmas kysymykseni koskee sitä, että usein kun muokkaan jo julkaistuja tekstejä ja haluan lisätä rivivaihdon tekstiin, rivivaihtoa seuraava teksti katoaa jonnekin. Tällä tarkoitan sitä, että kun painan johonkin väliin enterillä rivivaihdon, rivivaihtoa seuraava teksti (siis enterin painamista jälkeen oleva teksti) katoaa. Miksi näin käy ja miten saisin tämän ongelman poistumaan?

Kiitoksia avusta etukäteen!

Ystävällisin terveisin,
Tuuli

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
07.07.2012 23:18 #2844 : quietFinn
quietFinn vastasi aiheeseen: Vs: Ongelmia artikkelien hallinnassa
Olet laittanut saman kysymyksen kahdelle alueelle, 1.5 ja 2.5 versioiden alueelle.
Kumpi versio on kyseessä?

netFinn - Taatusti Joomla!-yhteensopiva webhosting: www.netfinn.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.07.2012 02:22 #2845 : kestosippi
kestosippi vastasi aiheeseen: Vs: Ongelmia artikkelien hallinnassa
2. kysymykseen saattaa olla syy siinä, että olet liittänyt leikepöydän kautta siihen editori-ikkunaan jotain muotoiltua tekstiä jostakin toisesta ohjelmasta. Tuohon kannattaa liittää vain ihan muotoilematonta tekstiä. Esimerkiksi liität sen tekstin ensiksi vaikka notepadiin ja siitä kopsaat sen leikkelelaudan kautta Joomlasi sivueditoriin. Minusta hyvä editori on JCE-editori.
Editori valitaan Joomlan Ohjauspaneelin "Sivuston asetuksista". En muista pitikö tuo erikseen ensiksi asentaa Joomlaan, vai olisiko ollut jo alkupaketissa valmiina.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • tuuli
  • tuuli hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
08.07.2012 12:45 #2848 : tuuli
tuuli vastasi aiheeseen: Vs: Ongelmia artikkelien hallinnassa
Moikka

Kyseessä on versio 1.5. Laitoin kysymykset ensin vahingossa väärälle palstalle (2.5) enkä sitten saanut niitä enää sieltä poistettua. Siksi ne ovat nyt kahdella palstalla (1.5 ja 2.5). Jos esim. valvoja voisi postaa kysymykseni Joomla 2.5-palstalta, etteivät ne ole siellä häiritsemässä, olisin kiitollinen!

Kiitos kestosieppi vastauksesta. Kokeilen tuota Sinun keinoa. Toivottavasti helpottaa, sillä nyt olen aika turhautunut kun sivujen fonttien korjaus on vienyt viikkoja ja olen vasta saanut suomenkieliset sivut melkein korjattua. Valitettavasti en tiedä miten sivut ovat alunperin tehty, sillä en itse ole niitä tehnyt.

Kiitos etukäteen!

T. Tuuli

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.037 sekuntia