Joomla 1.5 loppu häämöttää

  • JiiKoo
  • JiiKoo hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Valvoja
  • Valvoja
Lisää
23.08.2012 05:51 #3196 : JiiKoo
JiiKoo loi aiheen: Joomla 1.5 loppu häämöttää
Ansiokkaasti palvelleen - ja vielä vähän aikaa palvelevan - Joomla 1.5 -version loppu häämöttää. Ensin sen tuki piti päättyä jo huhtikuussa 2012, mutta käyttäjien "raivokkaiden" anelujen jälkeen sen tukiaikaa jatkettiin syyskuun 2012 loppupuolelle. Syyskuun 26. on suunniteltu ja vahvistettu virallinen tuen päättymispäivä. Silloin päättyy kaikki virallinen tuki tälle versiolle, mikä tarkoittaa, ettei esimerkiksi mahdollisia tietoturva-aukkoja enää korjata. Vastuulliset verkkojulkaisujen rakentajat ja ylläpitäjät eivät käytä versiota, jolta puuttuu virallinen tuki.

Ne joilla on vielä käytössä ko. Joomlan versio, kannattaa kiireesti suunnitelta migraation1 tekemistä. Nykyisin käytössä on Joomlan 2.5 versio.

1)Joomlan muunnosta versiosta 1.5 versioon Joomla 2.5 kutsutaan migraatiosta. Siitä löytyy runsaasti keskustelua tälläkin foorumilla. Myös ohjeita on jaossa. ;)

Kokemus on asia, jonka saat heti kun olisit tarvinnut sitä.
jaakko.korhonen(at)jg-oppimiskeskus.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
23.08.2012 06:28 #3197 : Mortti
Mortti vastasi aiheeseen: Joomla 1.5 loppu häämöttää
Tämä tarkoittaa myös sitä, että Joomla.fi foorumin -tuki loppuu J! 1.5 versiolle ja siihen tulleet viestit siirretään arkistoon...

Finnish Joomla! Language Coordinator | One of the guys behind Joomla.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.078 sekuntia