Ulkoinen linkki (valikko + etusivu) ei toimi oikein

  • eitiibii
  • eitiibii hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
22.01.2012 13:20 #1436 : eitiibii
eitiibii loi aiheen: Ulkoinen linkki (valikko + etusivu) ei toimi oikein
Tässä on oikeastaan kaksi ongelmaa, molemmat liittyvät yhteen ja samaan linkitykseen mutta eri paikoissa.

Ensimmäisenä ongelmana on se, että kun yritän lisätä valikkoon ulkoista linkkiä (Valikon nimikkeiden hallinta -> Uusi -> Ulkoinen linkki) saa linkin lisättyä normaalisti, mutta jostain linkkiin tulee osoitteeseen perään aina lisäyksenä "&Itemid=XX". Näin ollen linkki ei tietystikään toimi!

En tiedä liittyykö tämä ko. asiaan, mutta koska sivut on käytössä koko ajan ja tuo linkki pitää ehdottomasti näkyä, niin kun ei sitä valikossa saanut toimimaan, lisäsin sen etusivulle.
Sivustolle on pari eri domainia, mutta foorumi ei toimi oikein kuin yhdellä niistä (heittelee muilla kirjautuneet pihalle jne.), muokkasin linkin ihan koodina sivulle, että tulisi oikein.
Vaikka laitoin siihen koko osoitteen http://.. -alkuineen, se ei toimi oikein. Linkki muokkautuu siis itse jostain syystä "a href="../forum"" -muotoon
(foorumi sijaitsee samassa domainissa, eri kansiossa kuin sivut)
ja tällöinhän sitten se siirtyy foorumille sen osoitteen alla, millä henkilö on tullut sivuille.
Tarkoitus olisi ollut saada linkki juuri tiettyyn osoitteeseen, eli siihen missä foorumi toimii, huolimatta siitä, minkä kävijä on selaimeensa naputelut.

Editorina minulla on JCE. Ennen ei ole tälläistä ongelmaa ollut, mutta nämä ovatkin ensimmäisiä sivuja mitä teen 1.5.-versiolla, onko tähän tullut joku uusi juttu joka liittyy ongelmaan vai mitä olen tehnyt väärin?

TTietokannan versio: 5.0.77
Tietokannan merkistö: utf8_general_ci
PHP-versio: 5.1.6
Web-palvelin: Apache/2.2.3 (CentOS)
Webpalvelimen PHP-rajapinta: cgi-fcgi
Joomla! versio: Joomla! 1.5.22 Stable [ senu takaa ama woi ] 04-November-2010 18:00 GMT

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • eitiibii
  • eitiibii hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
21.04.2012 12:30 #2266 : eitiibii
eitiibii vastasi aiheeseen: Vs: Ulkoinen linkki (valikko + etusivu) ei toimi oikein
Eikö kenelläkään olisi mitään ideaa mistä nämä ongelmat voisivat johtua? :(

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • mirkoe
  • mirkoe hahmo
  • Poissa
  • Ylläpitäjä
  • Ylläpitäjä
  • Kahvilla pärjää aina!
Lisää
21.04.2012 12:49 - 21.04.2012 12:50 #2268 : mirkoe
mirkoe vastasi aiheeseen: Vs: Ulkoinen linkki (valikko + etusivu) ei toimi oikein
Enpä ainakaan minä ole vastaavaan törmännyt! Voisit kuitenkin alkuun kokeilla päivittää Joomlan uusimpaan versioon 1.522->1.526 sekä korjata tietokannat. Tuo korjaus (ja päivityskin) onnistuu helposti kun teet sen Akeeba Admin tools työkauluilla.

Varmuuskopiot tietty kuntoon ennen sitä!

Ja jos mahdollisa, koita toistuuko ongelma jos otat helppokäyttöiset urlit käyttöön Joomlan asetuksista(muuta htaccess.txt tiedosto palvelimen juuressa .htaccess muotoon jos käytät mod_rewrite moduulia)

Jos se on Joomlalla, teemme sen - www.clicker.fi
Last Edit: 21.04.2012 12:50 : mirkoe.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.026 sekuntia