Joomla kahdessa osoitteessa

  • f0rbdn
  • f0rbdn hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Tulokas
  • Tulokas
Lisää
21.10.2016 15:44 #8572 : f0rbdn
f0rbdn loi aiheen: Joomla kahdessa osoitteessa
Olen asentanut Joomla niin sanotun "testiympäristön" alidomainin alle, jossa olen sivuston testannut ym.ym. Sain sivun valmiiksi, jonka jälkeen kopion sen päädomainin alle. Olen näin toiminut aiemminkin eikä ongelmia ole ollut. Ensimmäinen ihmetykseni oli kun events-moduulin tapahtuman details-sivu ei auennut ja ajattelin, että jokin polku olisi kopioinnissa unohtunut mutta ei. Nyt huomasin, kun testiympäristössä asensin rss-lukijamodulin niin se asensi sen myös käytössä olevaan sivustoon?
Samassa huomasin myös sen, että kun olin käytössä eli julkaistulta sivulta poistanut joitain turhia moduleja niin se oli myös poistanut ne testiympäristöstä??

nyt en oikein tiedä mitä tehdä...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
30.11.2016 18:49 #8625 : TekFix
TekFix vastasi aiheeseen: Joomla kahdessa osoitteessa
Olet siis kopioinut päädomainin alle siten, että samasta asennuksesta on kopio sekä testidomainissa että päädomainissa? Kopioitko myös tietokantatiedot, vai käyttävätkö nämä kopiot samaa tietokantaa samalla taulujen etuliitteellä? Tämä selittäisi sen että asennetut lisäpallikat ilmestyvät molempiin...

Itse en koskaan kopioi testialueelta, vaan _siirrän_ kaikki tiedostot ja teen polku-korjaukset configuration.php:hen. Muuta ei tarvita. Jos haluat jatkaa testiympäristössä, niin tee kopio Akeeba Backupin avulla, pura se Kickstart.php:llä uuteen paikkaan ja jos samaa tietokantaa käytetään molemmissa niin varmista että tietokantataulujen etuliitteet ovat erilaiset kummassakin asennuksessa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10.12.2016 13:28 #8664 : saristen
saristen vastasi aiheeseen: Joomla kahdessa osoitteessa
Varmaan tyhmä kysymys, mutta olenkin alokas :) Eikö domainia voi vain osoittaa uuteen ympäristöön ja jättää vanha olemaan?

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.191 sekuntia