KonsoliFIN etsii osaavaa ja omistautuvaa koodaria

  • XShava
  • XShava hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
12.12.2011 10:51 - 12.12.2011 10:51 #1044 : XShava
XShava loi aiheen: KonsoliFIN etsii osaavaa ja omistautuvaa koodaria
KonsoliFIN etsii ammattitaitoista koodaria tekemään KonsoliFINin sivuston seuraavaan version puhtaalta pöydältä.

Hakijan tulisi hallita hyvin MySQL, PHP, AJAX, XHTML ja CSS. Tehtävänä olisi rakentaa määrittelemämme sivusto, joka myös kommunikoi KonsoliFINin vBulletin 4.x -foorumin kanssa. Esimerkiksi kirjautumisen tulisi onnistua vBulletin-käyttäjätunnuksilla ja tietoa pitäisi voida siirtää molempiin suuntiin. Itse sivuston alustaksi otamme jonkun olemassa olevan CMS (content management system) -järjestelmän ja olemme vahvasti päätymässä käyttämään Joomlaa. Paljon toimintoja voidaan toteuttaa jo olemassa oelvilla Joomlan modeilla, mutta osa toiminnosita joudutaan koodaamaan puhtaalta pöydältä.

Valitettavasti KonsoliFINiä tehdään harrastuksena, ilman rahallista korvausta tekijöille. Etsimme siis pääsääntöisesti koodaria, joka olisi halukas harrastuksena tulla mukaan porukkaan, tekemään KonsoliFINin sivuja. Sivuston sisältö ja toiminnallisuuden kimpussa on useampi henkilö, näin ollen koodarin ei tarvitse tehdä tätä puolta yksin. Vaan toteuttaa visiot tai kertoa, jos joku ei ole toteutettavissa.

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kimmo.sjoblom(AT)konsolifin.net. Laita mukaan yhteystietosi ja meriittisi. Toivomme, että hakijoilla on intoa, aikaa ja haluja osallistua pidempi aikaiseen harrastustoimintaan. Myös pelaaminen konsoleilla luetaan eduksi.

Ystävällisin terveisin
Kimmo "XShava" Sjöblom


PS: En mielestäni löytänyt parempaa aluetta, niin laitoin viestin tälle alueelle. Vaikka tässä ei ole kyse kaupallisuudesta.
Last Edit: 12.12.2011 10:51 : XShava.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.032 sekuntia