Komponentin kielitiedostot kateissa

  • Suzuki
  • Suzuki hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Täysjäsen
  • Täysjäsen
Lisää
21.10.2015 13:57 #8089 : Suzuki
Suzuki loi aiheen: Komponentin kielitiedostot kateissa
Hei,

asensin tälläkin foorumilla suositellun PBBooking Managerin ( www.purplebeanie.com/documentation.html ). Komponentti on muuten oikein hyvä, mutta esimerkiksi otsikot ovat englanniksi eikä niitä voi kustomoida kuten itse ajanvarauslomakkeen voi.

Osbie kertoo parin vuoden takaisessa viestissään tällä foorumilla, että

"Suomenkielisen ini-tiedoston teko on helppo nakki, käännettäviä rivejä on vain muutama kymmenen ja ne voi kääntää juuri tilanteeseen sopiviksi."

Miten löydän nuo komponentin omat kielitiedostot? Ja teenkö muutokset sitten suoraan sinne tiedostoon, kun se löydän? :huh:

Taas uutta oppimassa... Anteeksi :cheer:

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
22.10.2015 10:58 - 22.10.2015 10:59 #8091 : AkeMake
AkeMake vastasi aiheeseen: Komponentin kielitiedostot kateissa
Tuo lainauksesi kuulostaa siltä, että sinun pitää itse tehdä kielitiedosto. Kielitiedostot löytyy yleensä kahdesta paikasta. languages-kansiosta löytyy sivuilla näkyvät tekstit ja administrator/languages kansiosta adminin puolella näkyvät tekstit. Molemmissa paikoissa on jokaisen kielen käännökset omissa kansioissaan eli ne englanninkieliset käännökset löytyy en-GB kansiosta ja suomenkieliset fi-FI kansiosta. Eli copy-pastetat vastaavan englanninkielisen tiedoston/tiedostot sieltä en-GB kansio(i)sta ja laitat vastaavaan paikkaan suomenkielisten käännösten joukkoon fi-FI kansioon.

Siellä sitten suomennat ne kohdat, jotka pitää. Kokonaan isolla kirjoitettuun tekstiin (eli =-merkin vasemmalla puolella oleva teksti) et koske vaan käännät sen =-merkin oikealla puolella olevan tekstin. Lisäksi muutat luonnollisesti sen tiedoston nimen alun en-GB osan muotoon fi-FI. Käsittääkseni tämä riittää suomennoksen tekemiseen eikä minnekään tarvi muuten ilmoitella siitä suomennoksesta eli ne suomennokset näkyy välittömästi sivuilla. Jos tässä ohjeessa oli jotain pielessä, niin viisaammat voi korjata. :)
Last Edit: 22.10.2015 10:59 : AkeMake.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.033 sekuntia