Virtuemart 3.0.18 ja TCPDF ERROR [Image] Unable to get the size of the image:

  • prepre01
  • prepre01 hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Tulokas
  • Tulokas
Lisää
14.10.2016 10:23 #8540 : prepre01
prepre01 loi aiheen: Virtuemart 3.0.18 ja TCPDF ERROR [Image] Unable to get the size of the image:
Morjesta.

Ylläpitämääni verkkokauppaan, ilmestyi tuo errori ( TCPDF ERROR [Image] Unable to get the size of the image: ) sen jälkeen, kun molemmat alustat päivitettiin uudempaan versioon. Joomla 3.5.1 -> Joomla 3.6.2 ja Virtuemart 3.0.16 -> 3.0.18. Joomla 3.5.1 ja Virtuemart 3.0.16 kombinaatiolla tätä virhettä ei näkynyt.

Verkkokaupassa on tasan yksi maksutapa. Lasku. Myöskään ylläpitäjän ei tarvitse vahvistaa tilausta, vaan lasku luodaan siinä vaiheessa, kun asiakas klikkaa vahvista tilaus. Tämän jälkeenhän TCPDF-komponentin pitäisi luoda PDF-lasku ja sen lähteä sitten tilaajalle. Vaan nyt ei näin tapahdu :).

Tuo virhe, mikä sieltä lävähtää esiin on tarkemmin seuraavanlainen. TCPDF ERROR: [Image] Unable to get the size of the image: /images/stories/virtuemart/vendor//kaupanlogo5.jpg. Ja kuten tuosta nyt huomaa, niin kuvan polussa on kaksi kauttaviivaa (//). Tuossahan se virhe ilmeisesti on, mutta vaikka tuon toisen viivan poistaa Virtuemartin hallintapaneelista
ja tallentaa, ei ongelma poistu :) :). Kuva kyllä löytyy, kun osoitteen ilman ekstra-kauttaviivaa kopsii selaimen osoiteriville, joten ei kuvan rikki pitäisi olla. Olen myös kokeillut PNG-kuvalla. Turhaa työtä... Ei auttanut ei.

Samoin olen kokeillut asentaa COM TCPDF:n uudelleen. Versio 1.0.2 on viimeisin. Ja se on myöskin asennettuna.

Virtuemartin omalla foorumillakaan ei löydy caseja, kuin Virtuemart 3.0.6:sta, jossa tämä virhe näemmä on ollut vähän yleisempikin, mutta koodi korjattu ilmeisesti jo 3.0.6.2:een... Ketju tästä asiasta Virtuemartin foorumilta löytyy tästä forum.virtuemart.net/index.php?topic=128538.15 .

Mistäpä alkaa etsimään vikaa? Tietokannasta vai komponentista?

Joomla 3.5.1 ja Virtuemart 3.0.16 pelasivat hyvin... Ei ongelmaa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.032 sekuntia