Haetaan maksullista osaavaa henkilöä sivupohjan asentamiseen

  • Dididi
  • Dididi hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
04.10.2013 16:50 #5852 : Dididi
Dididi loi aiheen: Haetaan maksullista osaavaa henkilöä sivupohjan asentamiseen
Hei!

Etsin pätevää ja tehokasta ammattiosaajaa integroimaan kaupallisen Joomlart-sivupohjan demosisällön mukaisesti, hieman muunneltuna tietenkin, Joomla-käyttäjän kautta. Cpaneelit hoituu minun kautta oikein hyvin, siihen ei ole tarvista antaa käyttäjätunnuksia. Lyön puhtaan quickstart-paketin file manageriin ja siitä hoituu loput sinulta.

Tarkoituksena olisi liittää valmiiseen quickpackage-integraatioon mediakomponentti nimeltä AllVideoShare videoita varten ja mukauttaa tämä artikkelityylisen sivun pääominaisuus enemmänkin video/multimedia sivustoksi eli videoiden katselusivustoksi. Tämä tarkoittaa, että makasiini-tyylisen sivupohjan toimivuutta muutetaan niin, että sivusto saadaan sopivaksi ja näyttäväksi AllVideoShare -player nimisen komponentin kanssa, jossa videot ja niiden esitys muodostaa sivuston pääasiallisen ominaisuuden. Ei ole mikään iso projekti, mutta jotain koodia pitää muuttaa kun lisätään toi AllVideoShare player etusivulle.


Sivupohja on Joomlart Anion (JA Anion), tuossa tarvittavat tiedot sekä demosivusto www.joomlart.com/joomla/templates/ja-anion )
AllVideoShare komponentti mrvinoth.com/


Sivupohjan integraation halutaan pitävän sisällä:

- Main menu -moduulin vasemmassa (left) reunapylväässä¨
- "Movie News" -moduulin oikeassa (right) reunapylväässä
- Popular / Latest -moduuli oikeassa (right) reunapylväässä niin, että siinä näkyisi mahdollisesti videot noiden artikkelikuvien sijaan (jos onnistuu)
- Etusivun artikkeli-slider muutettava AllVideoShare Playeriksi (löytyy komponentin moduulivalikoimasta, mutta sinun tulee ohjelmoida tai soveltaa se bugeitta paikoillensa, ei mikään jättihomma, moduulista vain kyse)
- Artikkeleita ei tarvitse eliminoida itsessään, kunhan vain saa tuon sliderin etusivulta vaihdettua AllVideoShare playeriksi
- Blog Layout menu tarvitaan, eli blogi sivustoon
- Tuo JA Anion -logo oikealla yläkulmassa vaihdettava toiseen tai eliminoitava


Projektin hinnasta voidaan neuvotella, mutta työsuoritukseen nähden homma ei ole mikään jättiläinen, ennemminkin pientä säätöä ja tarkkuutta osaavalta henkilöltä. Maksu hoituu pankkitilisiirrolla tai PayPallin kautta, ihan kuinka itse haluat. Olen katsonut hinnaksi 20-35 euroa, eli yhden illan juttu jollekkin osaavalle henkilölle.

Ota minuun yhteyttä täällä Joomlassa tai sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
07.10.2013 23:41 #5855 : Mortti
Mortti vastasi aiheeseen: Haetaan maksullista osaavaa henkilöä sivupohjan asentamiseen
Toivon että tuo 20-35 euroa on alin tuntihinta, kun osaavat käyvät selvittämään kokonaisuutta, josta alkavat nähdä mitä homma vaatii.

Meillä on myös palveluhakemisto , jossa on osaavia yrityksiä/henkilöitä, joihin tarjouspyynnöt voi laittaa.

Mortti/Sami

Finnish Joomla! Language Coordinator | One of the guys behind Joomla.fi

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
08.10.2013 10:15 #5862 : jkwebdesign
jkwebdesign vastasi aiheeseen: Haetaan maksullista osaavaa henkilöä sivupohjan asentamiseen
Jos käytetään "Quickstart" asennuspakettia niin jo puhdistamiseen menee tunti..:) Noiden mukana tulee niin paljon "turhaa" tavaraa, että mieluummin asentaa pelkän sivupohjan sekä tarvittavat lisäosat ja tekee rakenteen itse. Tämä helpottaa myös jatkossa sivuston hallitsemista, kun siellä ei ole mitään ylimääräsitä sotkemassa.

Asioita voidaan tehdä monella tapaa, mutta veikkailen, että ei tuo niin yksinkertaisesti mene. Yleensä menee vähintään tunti tarinoidessa, että mitä oikeasti halutaan näkyvän, missä ja miten, jonka jälkeen päästään vasta "töihin". Tämä siksi, ettei tehdä turhaa työtä ja että lopputulos on asiallinen ja tarpeita vastaava.

Hintahaarukka ei satu omaan näkymykseen, mutta jollekin toiselle se voi tietty sopia. On kuitenkin erittäin hyvä asia, että työn tarvitsijalla on oma näkemys ja hän kertoo, minkä verran hän ajattelee työn kustantavan, näin pitääkin toimia. Jää turhat tarjoukset vähemmälle. Toivottavasti tekijä löytyy.

Asiakaslähtöisesti suunniteltuja internet- sekä graafisia palveluita: www.sutjakka.fi
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: Mortti, Plasmer, Gamoss

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.036 sekuntia