Valovirrat.fi

  • TimRe
  • TimRe hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
14.11.2015 16:45 - 14.11.2015 16:48 #8115 : TimRe
TimRe loi aiheen: Valovirrat.fi
Tervehdys!

Ensimmäinen sivu Joomlalla ikinä tehtynä tänä aamuna. Tarkoitus oli saada mahdollisimman selkeä ja yksinkertainen sivusto verkkokaupalleni. Mitä olisi arvovaltainen raati mieltä, voiko tuo toimia pitkässä juoksussa vai kannattaako palkata web-ammattilainen asialle? Raudan kanssa tullut pelattua enemmänkin, mutta visuaalinen toteutus ei ole vahvuuksiani ja se ehkä näkyy. :D

Toisekseen en tiedä olenko hätäinen, mutta jostain syystä google ei halua indeksoida tuotteita tuolta sivulta vaikka ecwid kertoo olevansa Joomlan kanssa täysin seo-sopiva sellaisenaan.

Joomlan versiona 3.4.5.

www.valovirrat.fi
Last Edit: 14.11.2015 16:48 : TimRe. Syy: Joomlan versio lisätty..

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
15.11.2015 12:43 #8116 : thm78
thm78 vastasi aiheeseen: Valovirrat.fi
Ihan hyvältä näyttää :) Mieluummin selkeä ja toimiva kuin graafisesti yli kikkailtu.
Mitä komponenttia olet käyttänyt verkkokaupan alustana? Itsekin etsinyt simppeliä nettikaupan alustaa.. Monessa Joomla nettikaupassa ei ole maksutapoina kuin ulkomaiset pankit tai Paypal. Mistä löytää nettikaupan joka tukee Suomalaisia pankkeja?
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: TimRe

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • TimRe
  • TimRe hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
15.11.2015 15:53 #8117 : TimRe
TimRe vastasi aiheeseen: Valovirrat.fi
Kiitos kommentista! :)

Tuossa on verkkokauppa-alustana Ecwid .

On 10 tuotteen basic -tasolla ilmainen, mutta merkittäviä featureja puuttuu. Seuraava Venture -taso sallii 100 tuotetta ja on jo SEO optimoitu, elikkäs pitäisi tuotteetkin näkyä tuon Joomlan Ecwid-pluginin yli Googlelle. Sitä tässä vielä odottelen, että koska alkaa tuotteet tupsahteleen hakuun. Sitemap kun ei löydä kuin nuo Joomlalla tehdyt sivut.

Ecwidiin saa integroitua Checkoutin tarjoamat maksutavat. Ja on helppo liittää. Checkoutilla on valmiit ohjeet.

Miinukset Ecwidissä mitä nyt olen huomannut on kuljetustavan maksun ilmoittaminen ja posti/matkahuollon osoitelappuintegrointi. Integrointeja ei ole valmiina ja Ecwid ei osaa laskea erikseen veroa kuljetukselle, vaan verollinen hinta on kikkailtava kuluttajalle näkymään kuljetustavan nimessä. Tämä tapahan ei salli kuin kiinteät hinnat. Jos pistää verollisen hinnan kuljetushinnaksi, niin kassalla lisätään sitten alvi ja taas mennään metsään. Ja kuluttajalle taas ei voi verottomia hintoja laittaa näytille.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.046 sekuntia