ww.ilkansivu.net - valokuvaajan sivusto

  • Alpine
  • Alpine hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Tulokas
  • Tulokas
Lisää
02.02.2017 14:10 #8749 : Alpine
Alpine loi aiheen: ww.ilkansivu.net - valokuvaajan sivusto
Sainpas sitten vihdoinkin sivuston ulkoasu-uudistuksen valmiiksi. Vanhaan pohjaan pesiytyi roskapostia lähettävä haitake ja heivasin vanhat sivut mäkeen. Sisällön vaan kopsasin uuteen pohjaan. Samalla vaihdoin kuvagallerian SIG Pro:sta Balbooa Galleryyn. Tosin jotain gallerioita pyörii vielä SIG:llä, kun en jaksanut ja ehtinyt vielä kuvatekstejä kirjoitella uusiksi.

Sivupohjan ostin Templatemonsterilta, nimeltään https://www.templatemonster.com/joomla-templates/53576.html#grefWegy . Wegyssä oli lomakehommelit jo valmiina, mutta katsoin tuon Balbooan paremmaksi.

Uusi kuvagalleria ja lomakkeet Balbooalta. Vanha galleria oli siis http://www.joomlaworks.net/extensions/commercial/simple-image-gallery-proSIG Pro , johon oli lisätty http://styleware.eu/store/item/55-photoswipe-template-for-simple-image-galleryPhotoSwipe . Uutta ja vanhaa on vielä käytössä rinnakkain.

Kyselyiden tekoon on Community Polls, joka tosi oli kallis palikka. Mutta aikanaan kun etsin tuollaista, niin kaikki muut löytämäni olivat vaan niin kökön näköisiä. Nyt tosin tuo näyttää bullet markit joka vaihtoehdon edessä, eli esim: www.ilkansivu.net/blogi/370-fujifilm-x-pro2

Em. artikkelissa on myös käytetty kuvavertailujen tekoon Aikon Awesome Comparea.

JLexBlockia käytän sitten asiakasgallerioiden salasanasuojaukseen.

Uudella pohjalla ja uudella hostaajalla sivut toimivat selkeästi vanhaa vauhdikkaammin. Vanhalla pohjalla myös Google-näkyvyys oli surkeaa, sillä sitä aikaisemmat notepad-sivut näkyivät hakutuloksissa hyvin. Saa nähdä miten nyt käy, mutta vaikuttaa jo lupaavammalta. Onhan tuossa vielä jotain säätöä, mutta voiton puolella nyt olen.

www.ilkansivu.net
Seuraavat käyttäjät sanoivat kiitos: JiiKoo

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.084 sekuntia