Front-end editointi ei toimi

  • arimikan
  • arimikan hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Tulokas
  • Tulokas
Lisää
28.04.2017 08:41 #8815 : arimikan
arimikan loi aiheen: Front-end editointi ei toimi
Päivitin kahden sivuston Joomlaversiot 3.7:n. Nyt huomasin ettei toisessa pysty sivuja editoimaan julkisella puolella. Editointi-ikkuna avautuu ihan normaalisti ja tekstiä on mahdollista muokata mielin määrin mutta tallennus ei onnistu vaan kaatuu ilmoitukseen "Tyhjä ratkaisu ei kelpaa.". Admin puolella editointi toimii normaalisti. Toisella Joomla-alustalla ei vastaavia ongelmia ole. Editori JCE

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
28.04.2017 15:50 #8816 : ardhtu
ardhtu vastasi aiheeseen: Front-end editointi ei toimi
Sama juttu. PHP versio vanha 5.6. Kokeile vaihtaa 7.0:aan ja kerro auttoiko.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • arimikan
  • arimikan hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Poissa
  • Tulokas
  • Tulokas
Lisää
28.04.2017 17:27 #8817 : arimikan
arimikan vastasi aiheeseen: Front-end editointi ei toimi
Näin vähän oletinkin, webhotellissa näkyy olevan vielä 5.XX versio käytössä (ja Joomlahan varoittelee jo päivitysten yhteydessä että tuki loppuu...). Noissa molemmissa joomla -asennuksissa on kuitenkin sama toimintaympäristö; esim php, tietokanta ja myös sivupohjat on samat (Purity 3 ) joten jotain muutakin on pielessä...

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
18.05.2017 11:39 #8863 : mattian
mattian vastasi aiheeseen: Front-end editointi ei toimi
Hei,

tuo liittyy Recaptchaan ja riittää kun teet seuraavat toiminnot:
1) Disabloi recaptcha liitännäinen
2) Avaa Sivuston Asetukset (Site Configuration) ja klikkaa vain TALLENNA ja SULJE (ei tarvitse muuttaa mitään)
3) Enabloi recaptcha liitännäinen

Tämän jälkeen pitäisi toimia normaalisti! :side:

Terv. Anne

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
02.07.2018 10:11 #10120 : tjkarkka
tjkarkka vastasi aiheeseen: Front-end editointi ei toimi
Täältä löytyi ainakin minulle ratkaisu frontend päivityksen toimimattomuuteen:

As from 3.7 it appears that captcha can be enabled at article level and although by default 'Allow Captcha on submit' is set to 'None Selected' it is in fact enabled.
The fix is to go to Content | Articles | Options and click on the 'Editing Layout' tab and click 'Save'

https://www.joomlacontenteditor.net/support/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=6306

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.149 sekuntia