Tämä on viimeinen Joomla 2.5 julkaisu, mitä nyt? (Käännös)

  • Rene
  • Rene hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
15.01.2015 10:54 - 30.01.2015 12:55 #7525 : Rene
Rene loi aiheen: Tämä on viimeinen Joomla 2.5 julkaisu, mitä nyt? (Käännös)
Tämä on viimeinen Joomla 2.5 julkaisu, mitä nyt?
Alkuperäisen artikkelin Joomla.org:n blogiin kirjoittanut Jessica Dunbar 10 joulukuuta 2014


Joomla-kehittäjät tuovat sinulle ylpeänä viimeisimmän ja mahtavimman Joomla 2 CMS-ohjelmiston.

Joomla 2.5 on lähestymässä tuen loppumistaan (End of Support) joulukuun 31. päivänä 2014. Tuen loppuminen merkitsee sitä, että julkaisua ei aktiivisesti kehitetä ja ylläpidetä tästä eteenpäin. Verkkosivusi tulee yhä toimimaan normaalisti.

On aika päivittää asennuksesi Joomla 3:een. CMS etenemissuunnitelman (Roadmap) ja kehitysstrategian mukaan Joomla 3 -versiota tullaan ylläpitämään ja aktiivisesti kehittämään pitkän aikaa säännöllisillä päivityksillä ja bugikorjauksilla. Tavoitteemme on säilyttää taaksepäin yhteensopivuus 3- sarjassa. Voit katsoa alkuperäisen ilmoituksen täältä .

Loppukäyttäjille tämä tarkoittaa, että he siirtyvät tulevaisuuteen valmistautuneeseen, responsiiviseen sisällönhallintajärjestelmään, jolla on vaikuttavia uusia ominaisuuksia.

Tästä eteenpäin kehittäjille tämä tarkoittaa vain yhden Joomla version tukemista, mikä taas tarkoittaa enemmän aikaa innovaatioihin ja muun lisäarvon tuottamiseen.


Joomla 3 on enemmän CMS kuin koskaan ennen – enemmän syitä päivittää

Mitä vielä, Joomla 2.5:sta 3:een on päivitys, eikä tarvitse kivuliasta migraatioprosessia. Päivitystyöryhmällä on helppokäyttöistä apuaineistoa työsi helpottamiseksi. Onko sinulla lisää kysymyksiä? Katso Usein Kysytyt Kysymyksemme alapuolelta.


U.K.K.

K Kuinka päivitän Joomla 2.5 -versiosta 3-versioon?
V Ensimmäinen askel migraatiossa on suunnittelu. Joomla 2.5 ydin päivittyy yhden napsautuksen päivityksellä, mutta kolmannen osapuolten lisäosat pitää käydä läpi yksitellen. Meiltä löydät apumateriaalia päivityksen suunnitteluun .

K Mikä versio sisältää päivitystyökalun Joomla 3:een 2.5:stä?
V Ydinpäivitykset voi suorittaa helposti päivityskomponentilla (2.5.4 ja myöhemmissä). Ennen päivitystä ylläpitäjien pitäisi tarkastaa sivupohjiensa ja laajennustensa yhteensopivuuden Joomla 3 kanssa.

K Mikä versio Joomla 3:sta tulee olemaan vakaa?
V Se on vakaa tällä hetkellä.

K Mitä tuen loppuminen tarkoittaa?
V Tuen loppuminen viittaa siihen, kun Joomla ei enää tuota bugikorjauksia, uusia toimintoja tai turvallisuuspäivityksiä. Nyt on aika varmistaa, että sinulla on viimeisin saatavilla olevat päivitys Joomlasta. Nettisivusi tulee toimimaan (2.5 versiolla) kuten normaalisti.

K Onko teillä infopakettia?
V Kyllä, meillä on markkinointimateriaalia valmiina jaettavaksesi. Tulemme lisäämään aineistoa ja käännöksiä, joten ole tarkkana.

K Miksi lopettaa X.5 LTS strategia?
V X.5 LTS strategia esti tuotannonjohtotiimiä lisäämästä uusia julkaisuja major-julkaisusarjoihin. Jos 3.5 olisi LTS 3.5 sarjalle, kuten aiemmin suunniteltu, toimintoehdotuksia tai parannuksia 3.x sarjaan ei voisi yhdistää, ennen kuin kehittäminen 4.0 parissa alkaisi. Uusi julkaisuaikataulu paikallaan on mahdollista jatkaa 3.x sarjan kehitystä ilman lukkiutumista tiettyyn julkaisuun ”LTS”:nä, mikä mahdollistaa pitemmän tukiaikajakson 3.x sarjalle kokonaisvaltaisesti.

K Eli LTS:ää ei enää ole?
V Oikein. LTS:n konsepti poistetaan käytöstä viimeisimmän julkaisun sarjassa tukemiseen 2 vuodeksi tieltä. Katso alkuperäinen ilmoitus tästä .
Last Edit: 30.01.2015 12:55 : Rene. Syy: Ylimääräinen rivinvaihto

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.075 sekuntia