Selvisi: admin puolella rajoitettu toiminnallisuus - osa toimii, osa ei

  • reymondo
  • reymondo hahmo Aiheen kirjoittaja
  • Vieras
  • Vieras
05.04.2013 15:37 - 11.04.2013 12:20 #4903 : reymondo
reymondo loi aiheen: Selvisi: admin puolella rajoitettu toiminnallisuus - osa toimii, osa ei
Asensin rocketthemen sekä joomlan samassa paketissa gantryn kanssa kuten normaalisti. Kun avasin sivuston niin se toimii normaalisti ja admin puolelle kirjautuminen onnistui.

Kuitenkin admin puolella en pääse tekemään artikkeleita, perustamaan käyttäjiä, muokkaamaan sivupohjia tms. Pääsen sivuston asetuksiin, järjestelmätietoihin.
Hain ja tein ns. päivityksen jotta jos joku file olisi korruptoitunut niin päivittämällä saisin sen oikenemaan. Ei auttanut. Lopputulos oli, että filezillalla siirretetyt filet meni muuten hyvin paitsi yksi kansio ei suostu kopioitumaan millään.
Kansio on: administrator/components/com_config/views/application/tmpl

Kansion alkup. oikeus oli 755 ja muutin sen kokonaan auki, muttei tämäkään auta.
Olen tehnyt samalle palvelimelle ainakin 10 asennusta rocketthemen paketista ja se on onnistunut aina kerrasta vaikka taustajärjestelmät eivät olekaan ihan uusia.

Osaisiko joku valaista pimeässä kulkijaa.

Kiitos taas etukäteen

R



Lisäys 11.4.
Syy selvisi. Syynä oli siis rakastettu apassi. Apassi ajaa itseänsä eri tunnareilla kuin ftp ja siksi en päässyt asentamaan noita filejä.
Mitä tämä sitten oikeasti tarkoittaa, en tiedä. Palvelinhotelli korjasi jotenkin tilanteen. Pyysin ohjeita, että mitä minä voisin tehdä asian eteen koska kohtasin lähes saman ongelman toisen sivuston kanssa eilen.
Liitetiedostot:
Last Edit: 11.04.2013 12:20 : reymondo.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Valvojat: jkwebdesignGamossJiiKoo
Sivu luotiin ajassa: 0.032 sekuntia